Sky Central wins the Mixology Award 2017 for Large Commercial Interiors Project of the Year

PLP was in responsible for the Interior architecture of the new Sky Central Headquarters. Working together with workplace designer HASSELL, we conceived a design that promotes flexible, collaborative, task-based working. This flexibility was achieved through the creation across the vast floor plates, of multiple distinct neighbourhoods, linked together by the architecture of central mezzanines, stairs and ramps. This connective tissue encourages employees to take different routes around the office, allowing for unexpected and surprising interactions to occur naturally and act as a catalyst to internal business innovations.

More News

 

Sky Central wins the British Council for Offices Regional
Award 2017...

PLP Architecture Lee Polisano David Leventhal

 

 

The Francis Crick institute achieved an Excellent BREEAM rating

PLP Architecture Lee Polisano David Leventhal

 

 

Sky featured in The Financial Times

PLP Architecture Lee Polisano David Leventhal

 

 

Sky Central featured as a case study by the UK Green Building Council

PLP Architecture Lee Polisano David Leventhal